Donacija: Kolesarili smo za otroke z redko genetsko motnjo CTNNB1

V Skupini Sparkasse v Sloveniji si prizadevamo dvigniti kvaliteto življenja naše družbe in tistim, ki potrebujejo pomoč, pomagati s podporo in sodelovanjem v raznovrstnih projektih.

Eden takšnih je bil tudi dobrodelni dogodek 25. maja, ko so naši pogumni in srčni kolesarji s Pony-ji nabirali dobrodelne kilometre od Jezerskega do Ljubljane ter še enkrat več dokazali, da naš svet ni črno-bel, ter da se na vsakem koraku trudimo dosegati zastavljene cilje in izpolnjevati obljube. Delati, kar je prav.

Na ta dan so znotraj Skupine Sparkasse stekle še številne druge aktivnosti, v katerih so bili udeleženi prav vsi zaposleni, in ki so se na koncu zraven prekolesarjenih kilometrov prištele v znesek za donacijo, ki jo bomo podelili Fundaciji CTNNB1, neprofitni organizaciji z namenom ozdraviti ali vsaj izboljšati življenja otrok z diagnozo redkih genskih bolezni, ki jim onemogočajo normalne življenjske funkcije. Cilj te fundacije je življenje prizadetim družinam vsaj nekoliko olajšati, otrokom pa omogočiti zdrav razvoj, otroštvo in samostojnost v življenju.

Z nami je bila ustanoviteljica in predsednica fundacije CTNNB1 Špela Miroševič, ki smo ji izročili donacijo z velikim upanjem, da bo čim bolj prispevala k iskanju načina pomoči vsem otrokom z redkimi genskimi boleznimi.

Ta srčni dogodek smo izkoristili tudi za predstavitev naših vrednot, ki jim verjamemo, jih čutimo in živimo ter jim brezkompromisno sledimo.