Kaj pomeni PRED-ODOBRITEV V ENEM DNEVU?

Pred-odobritev stanovanjskega kredita pomeni, da vam na podlagi resničnih, točnih in popolnih informacij, ki nam jih podate na prvem razgovoru, v enem dnevu sporočimo pod kakšnimi pogoji smo vas pripravljeni financirati oz. kakšne so vaše finančne zmožnosti.

Ta predhodna odobritev vam lahko pomaga najti dom v okviru vaših zmožnosti in kar je najpomembneje, lahko ste brez finančnih skrbi pri pogajanjih s prodajalci nepremičnin ali izvajalci gradnje.

Nič več čakanja na odgovor. V enem dnevu boste izvedeli ali boste lahko financirali vaš nakup nepremičnine ali ne.

Kredit vam pred-odobrimo v 1 dnevu.

 

Z izbiranjem vaše nove nepremičnine lahko začnete že takoj. 

 

Možnost odloga za čas gradnje in selitve.

 

Ker vemo, da za čas gradnje potrebujete vsa razpoložljiva sredstva.

Ureditev zavarovanja na banki.

 

Vsa potrebna zavarovanja lahko uredite pri našem bančnem svetovalcu. 

Kako poteka pot od želje do novega doma?

 • 1

  Pred-odobritev kredita: Financiranje stanovanj je zahtevno vprašanje, zato na poglobljenem svetovalnem razgovoru skupaj ocenimo finančne zmožnosti in na podlagi le-tega že v 1 samem dnevu stranka prejme pripravljenost banke za financiranje.
  (1 delovni dan)

 • 2

  Odobritev: Ko prejmemo vse potrebne informacije in dokumentacijo, lahko odobrimo kredit. Potem je potrebna le še vaša odločitev in potrditev.

 • 3

  Pogodba: Po vaši potrditvi ponudbe pripravimo vse potrebne dokumente, uredimo podpis pri notarju in vpis zastavne pravice na nepremičnini.

 • 4

  Izplačilo: Po ureditvi dogovorjenih zavarovanj vam izplačamo kredit. (1 delovni dan). Potem vam le še zaželimo udobno bivanje v novem ali prenovljenem domu!

PRED-ODOBRITEV vašega kredita v 1 DNEVU!

Stanovanjski kreditni kalkulator

Izračunajte si svoj stanovanjski kredit. Ne skrbite, pravo obliko kredita vam pomagamo izbrati na svetovalnem razgovoru, kjer vam poleg obrazložitve posebnosti izdamo tudi priporočilo. Vabimo vas, da nas kontaktirate in pridobite individualno ponudbo.

Višina
15.000 € 150.000 € 300.000 €
Doba
let
1 let 13 let 25 let
Preverite vaše finančne zmožnosti za najem želenega kredita!
Zeleni znak za odobritev. Razpoložljiv dohodek je dovolj visok za najem izračunanega kredita.
Samo še korak vas loči do odobritve kredita
Na podlagi vaših podatkov in prosto razpoložljivega dohodka preliminarni izračun izkazuje, da si lahko privoščite željeni kredit. Naročite se na sestanek v izbrano poslovalnico, da zaključite postopek.
Moder znak za dodatne informacije. Mesečni obrok izračunanega kredita presega razpoložljiv dohodek.
Mesečni obrok presega vaš razpoložljiv dohodek
Na podlagi vnesenih podatkov mesečni obrok presega vaš razpoložljiv dohodek. Vabimo vas na razgovor s finančnim svetovalcem, kjer bomo skupaj našli pot za financiranje vašega doma.

Spletna stran banke Sparkasse. Informacije o trr računih, stanovanjskih kreditih, potrošniških kreditih, depozitih, varčevanju in investiranju.

Naročilo na svetovanje

Za pripravo individualne ponudbe za stanovanjski kredit, izpolnite kontaktni obrazec. Potrudili se bomo, da vam čim hitreje odgovorimo oziroma organiziramo termin pri finančnem svetovalcu.  

 

Najbližja poslovna enota: