Aktualne ugodnosti

S plačilno kartico Mastercard je vse lažje. 

Mastercard in OMV SMILE & DRIVE

 

Kot člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE uživajte v posebni ponedeljkovi ugodnosti. Ob brezstičnem plačilu nad 40 € s kartico Mastercard ali Maestro prejmete dodatnih 80 točk zvestobe.

Bodite modni po Mastercard ceni


Vsak ponedeljek ob nakupih in plačilu s kartico Mastercard ali Maestro v trgovinah Modiana, Modni hiši Maribor ali blagovnici Maxi na oddelkih tekstila, kozmetike in dodatkov koristite 10 % popusta.

Akcija traja do konca leta 2019.

Vsak torek 10 % popusta v trgovinah Hervis


Ko se odločite za rekreacijo na prostem ali dvoranske športe, lahko v trgovinah Hervis vedno najdete primerno športno opremo za vse priložnosti, ne glede na letni čas. Če široki ponudbi dodate še ugodnost, si boste že naslednji torek označili na koledarju, saj vam ob torkih Mastercard prinaša še dodatnih 10 % popusta! Na spletu uporabite kodo MASTERCARD10 in izkoristite dodatnih 10 % popusta. Ne velja na športne ure in akcijo Mega Countdown.

Akcija traja do konca leta 2019.

Mastercard sreda v Cineplexxu

 

Ne spreglejte odlične akcije! Vsako sredo ob plačilu kino vstopnice z brezstično kartico Mastercard ali Maestro prejmite drugo vstopnico brezplačno.

Akcija velja le za redne kino predstave v sredo. Ob uveljavitvi akcije Mastercard sreda točk na CBC kartico ne prejmete. Akcija se izključuje z drugimi akcijami, kot je na primer Klub Superjunakov, prav tako ne velja za praznovanje rojstnega dneva z DFK kartico.

Akcija velja za redne kino predstave in izključuje posamezne posebne dogodke in filmske projekcije, kot so: predpremiere, premiere, Mens Night, Ladies Night, satelitske prenose baleta, opere, koncertov, športnih dogodkov ipd. Cene posebnih dogodkov lahko odstopajo od rednih vstopnic kino predstav in so objavljene ob najavi posameznega dogodka.

Akcija traja do konca decembra 2019 na blagajni Cineplexx kinematografov.

Mastercard in iStyle

 

Prinesite svoj stari telefon, tablico ali računalnik, plačajte s kartico Mastercard ali Maestro in prihranite dodatnih 150 € pri nakupu novega Apple izdelka.

Promocija velja vsak četrtek do konca decembra 2019.

 

Vsak petek je čas za najmlajše v Tušu

 

Vsak petek nakupujte izdelke za najmlajše. Ob nakupu izdelkov blagovnih znamk Uhu, Lino, BIO sadje in zelenjava ter Monte in brezstičnem plačilu s kartico Mastercard ali Maestro prejmite 30 % D*NARJA nazaj na vašo Tuš klub kartico.

Akcija traja do 31. 1. 2020.

 

Mastercard vikend v turistični agenciji Sonček

 

Plačujte s kartico Mastercard in vsak vikend uživajte v 5 – 10 % popusta na izbrane aranžmaje!

Razvajajte se z 1nadan.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vsak dan 1nadan.si objavi ponudbe s 50–90 % popusta v različnih slovenskih mestih. Plačajte s kartico Mastercard ali Maestro in ob nakupu izbranih ponudb pridobite nazaj dodatnih 10 % vrednosti nakupa in še razvajajočo ugodnost.

Vloga in splošni pogoji za kartico Mastercard

Mastercard

Vloga za izdajo plačilne kartice Mastercard PDF (122 KB)
Splošni pogoji poslovanja s plačilno kartico Mastercard PDF (300 KB)

Potrebujete pomoč?

Pusti sporočilo