Spremenjen delovni čas poslovnih enot

V želji, da tudi sami čim bolj prispevamo k omejevanju javnega življenja, banka Sparkasse uvaja spremenjen čas poslovanja.

Spoštovani,

po navodilih vlade se vsi državljani Slovenije trudimo omejiti javno življenje, ostajamo doma in s tem skrbimo za zaustavitev širjenja okužb s koronavirusom. S tem želimo zaščititi prevsem ranljive skupine in zagotoviti možnost primerne zdravstvene oskrbe za vse kritično obolele. Na tem mestu se najlepše zahvaljujemo vsem zdravstvenim delavcem za njihovo delo in požrtvovalnost.

V želji, da tudi sami čim bolj prispevamo k omejevanju javnega življenja, banka Sparkasse uvaja spremenjen čas poslovanja.

Od torka, 17.3.2020, bodo naše poslovalnice odprte od 9.00 – 12.00. V času od 9.00 - 10.00 imajo prednost pri obisku ranljivejše skupine (Starejše in invalidne osebe, nosečnice). S tem omejujemo možnost širjenja virusa in hkrati zagotavljamo nemoteno finančno poslovanje vsem našim strankam.

Na naši spletni strani bomo dnevno objavljali informacije o delovanju posamezne poslovalnice – vabimo vas, da se pred načrtovanim obiskom seznanite s trenutnim stanjem, ki je objavljeno tule.

Prav tako vas ponovno vabimo, da:

  • Za dnevno poslovanje uporabljajte M.Stik in Net.Stik ter plačujte s karticami
  • če nujno potrebujete gotovino, priporočamo dvige na bankomatih namesto obiska poslovalnice. Dvigi na bankomatih so brezplačni na vseh bankomatih banke Sparkasse, prav tako pa tudi na vseh drugih bankomatih v Sloveniji (za imetnike Udobnega in Udobnega študentskega računa so na bankomatih drugih bank v Sloveniji brezplačni 3 dvigi mesečno)
  • Če potrebujete finančno svetovanje, presodite, če je vaš oseben prihod v poslovalnico nujen. Če ni, vas vabimo, da pokličite svojega svetovalca, ki bo za vas z veseljem uredil vse, kar lahko. Kontakte najdete tule

 

Če obiščete poslovalnico, pred vstopom preverite, če je v njej že kakšna stranka. Vstopajte posamično. V poslovalnici upoštevajte razdaljo 1,5 do 2 metrov do zaposlenih. Ob vhodu in izhodu si prosim razkužite roke z za to namenjenim razkužilom.

Za vsa odprta vprašanja ali morebitna nejasnosti smo vam na voljo tudi v našem klicnem centru na telefonski številki 01 583 66 66 in 080 18 02 ali e-mailu info@sparkasse.si

Nazaj

Potrebujete pomoč?

Pusti sporočilo