#VerjemiVase Donacija

Vaša srčnost lahko
nekomu spremeni življenje.

Glasuj za prejemnike donacije

 

 Verjemi_Vase_Donacija

 

 

Neprofitni organizaciji, ki sledi #VerjemiVase življenjski filozofiji in ki bo od 26. 11. 2019 do 10. 12. 2019 izmed 3 finalistov prejela največ glasov javnosti, bomo donirali največ sredstev iz sklada #VerjemiVase Donacije.

 

Glasujte za vam najljubši predlog

Na banko smo prejeli mnogo predlogov. Strokovna komisija je glasovala za tri najprimernejše kandidate. Izmed spodaj navedenih kandidatov izberite samo enega, vam najbolj ustreznega ter kliknite na gumb za glasovanje ob predlogu. Glasujete lahko samo enkrat.

Društvo amputirancev Slovenije

Društvo združuje invalide po amputaciji in osebe s telesno okvaro, ki potrebujejo ortopedske pripomočke.

Sredstva bodo porabljena za izvajanje posebnih socialnih programov, delovanju na področju ozaveščanja in izobraževanja in izvajanje vseh drugih programov, ki pripomorejo k izboljšanju življenjskih razmer članov.

Glasuj
Center za šolanje psov pomočnikov SLO-CANIS

CANIS-ovi asistenti na štirih tačkah. Najlepša stvar pri psih pomočnikih je, da ponudijo ljudem neodvisnost, lepo družabništvo in izgrajeno zaupanje drug do drugega. Psi pomočniki so namenjeni v pomoč gibalno, senzorno prikrajšanim ljudem in ljudem s posebnimi potrebami (epileptiki, diabetiki, PTS).

Izjemni psi pomočniki, terapevtski psi oziroma psi spremljevalci nudijo novo mobilnost, čustveno oporo in samozavest, da zmorejo. 

Glasuj
Društvo Življenje brez nasilja

Glavno poslanstvo društva je zavzemanje za ženske, matere in otroke, žrtve nasilja v družini. Uporabnicam in njihovim otrokom nudimo podporo in pomoč v okviru programov Varna hiša in Svetovalnica za žrtve nasilja.

Sredstva bi porabili za nakup službenega avtomobila, s katerim opravljamo nujne prevoze uporabnic.

Glasuj

Glasovanje bo potekalo od 26. 11. 2019 do 10. 12. 2019. Finalni trije predlogi bodo predstavljeni na spletni strani banke, kjer bo potekalo tudi javno glasovanje. Javno pozivanje k glasovanju bo potekalo prek družbenih medijev banke (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Nakazilo donacije bo izvedeno neprofitni organizaciji do 20. 12. 2019. Sklad za #VerjemiVase donacijo vsebuje 45.000 € sredstev. Ko bo glasovanje zaključeno, bo predlog z največ glasovi prejel 25.000 €, drugo- uvrščeni predlog 15.000 € ter tretje-uvrščeni predlog 5.000 €.

#VerjemiVase filozofija

 

S filozofijo »Verjemi Vase« poudarjamo vrednote, ki jih že 200 let živimo v Skupini Erste Group in 20 let v banki Sparkasse. Naše delo temelji na zagotavljanju možnosti, da se vsi lahko razvijamo kot posamezniki. Ne glede na starost, spol, državljanstvo, vero, politično pripadnost ali zakonski stan. Blaginja raste, kjer ljudje verjamejo v moč svojih idej, v svoje sposobnosti in v svojo prihodnost. Vsi moramo biti sposobni razviti svoj polni potencial na podlagi tega prepričanja.

#VerjemiVase spodbuja prizadevanje posameznika, da se zavzema za svoje cilje, želje ali sanje in jih tudi poskuša uresničiti

“Verjemi vase” je tako obljuba kot tudi odgovornost. Obljuba, da bomo še naprej neutrudno izboljševali sebe, naše storitve in izdelke ter na najboljši možen način pomagali uresničiti želje in potrebe svojih strank. In odgovornost do skupnosti in družbe, v kateri delujemo, da vsaka naša aktivnost prispeva k skupnemu dobremu in spodbuja napredek in razvoj našega okolja.

Potrebujete pomoč?

Pusti sporočilo